Translate

2012. október 3., szerda

Képeket a falra! /Lógatva tárolás/

Igen, igen, igen, még mindig képekkel és azok kereteivel jövök. Egyrészt mert imádom a galériafalakat, másrészt ahhoz is van némi köze, hogy nem voltam képes a mai napra befejezni egy csináld magad ötletemet. Na de ami késik, az nem múlik, szóval nyugalom, hamarosan azzal is előrukkolok. Sőt.....
Addig is lássunk olyan módszereket, amikor nem kell minden egyes képet a falhoz rögzíteni, vagy még csak szöget sem kell használni, vagy amikor maga az akasztó is a dekoráció részét képezi.

Mi mással indíthatnám a sort, mint egyik nagy kedvencemmel, Laura művével a Sublót blogból. Az elkészítése pontról pontra megtekinthető, mindössze a kép alatti forrás feliratra kell kattintani hozzá.

forrás


Az alább következő képek rögzítési módjai talán kissé költségesebb és kevésbé kreatív megoldások mint az uszadékfás változat, de azért ezek is roppant mutatósak. Többségükhöz sínt és kampókat használtak fel, de láthatunk kötél, madzag és vállfa kombinációkat is.
















 2-11. képek forrása



4 megjegyzés:

  1. agymosott állapotban (2.5 órás szülői értekezlet!)(a fiamról letiltották a kalózos zoknit, pfújj halálfej alapon!) szemlélem a google blogfolyamot, jé, ez ismerős, mintha már posztoltam volna, aztán leesik... köszi! képeknél nem bírom a zsinóron lógósokat, az a kényszerképzetem, hogy mozognak és nekiverődnek a falnak, brrr.....olyan ez, mint másnak a táblán megcsikorduló kréta hangja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ezek az óvodai szülőik még csak a kezdet, gondolom az iskolai még durvább lesz. Vigyázz, nehogy súlyos államtitkokat szedjenek egyszer ki belőled azzal, hogy egy pár órára bezárnak egy függesztett keretekkel telelógatott szobába! :))

      Törlés
  2. Képzeld, már akartam újságolni, hogy sikerült szereznem olyan zöld kupakos kávét, amit egyszer észrevettem nálad. Sőt, márkanév nélkül, most 3 féle is van tőlük. Kék, zöld és arany kupakokkal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem ízlik. :) Köszi, hogy szóltál, azt hiszem én is végigkóstolom az összeset!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...