Translate

2012. április 26., csütörtök

Rendszerezés: zoknik, alsóneműk tárolása

"Figyelem! A félpár zokni – lévén élettelen objektum az egzisztencialista irányvonal szerint – nem érzékeli páratlanságát. (Ergo neki tök mindegy, hogy van-e párja, vagy sem.) Magányosságát egyedül az élőlények, vagyis a zoknifelhasználó ember veszi észre, és csakis számára jelent kellemetlenséget is.
A félpár zoknik magányossága kialakulhat helyi diverzitásban, amely csupán temporális: egy alapos rendrakás után a két szemközti szobasarkakban veszteglő magányos zokni-objektumok összepárosíthatóak, és közösen kimoshatóak a gépi mosás rendszere szerint. Később tanulságként egy műanyag segédeszközzel (zoknifogas) együtt tarthatóak, a szétkeveredés kockázata nélkül. A rizikó csak az entrópia kóros mértékű elharapódzása (rendetlenség) esetén lép fel."  /unciklopedia/
Lássuk, mivel tudjuk még rávenni a zoknijainkat, hogy ne magányosan, hanem édes kettesben éljék tovább életüket.

forrás
Tejesdobozok újrahasznosítása. Szerintem környezetbarát, és olcsó ötlet, ha szeretnénk zoknijainkat precízen, külön fakkban tárolni. Bárcsak én is ilyen lennék! De nálam maradnak a zoknigumók ömlesztve :).
A forrásra kattintva lépésenként is szemléltetik az elkészítését.




Pinned Image
forrás
Ez kérem egy ötgyermekes anyuka alsóneműs fiókja. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miként hajtogatta össze ezeket az alsóneműket, akkor kattintsatok az oldalára.




forrás
A zoknik és harisnyák szépen, szín szerint válogatva. Azok számára, akiknek fogalmuk sincs, hogy hová rakják el a legújabban beszerzett harisnya-csodát. Fogadjunk, az ajtón még van hely! Még a szemnek is kellemes látvány. Mint egy modern festmény :)!





Itt a barkácsboltokban kapható keskeny takarólemezekkel választották el a zoknigumókat. Ennek nem sok értelmét látom. Tapasztalatom szerint a gumók szeretnek vegyülni (mint a mi fiókjainkban is :)





forrás
Szépen, szorosan egymás mellé. Ide nem kellenek elválasztó panelek, ennyi zokni és harisnya megtartja egymást. Megoldás arra, ha nincs pénzünk zoknitároló rekeszre. Vagy lehet, hogy mégiscsak az lenne az olcsóbb?




forrás
Valószínűleg a fiókokra kiírhatnák, hogy teltház. A zoknik már csak "pótszéken" vagy pótzsákban kaptak helyet.




forrás
Amikor már vannak olyan nagy zoknijaink, akikre rá merjük bízni a kis zoknijaink felügyeletét :).




forrás
Amikor a méz helyett zoknit gyűjtenek a méhek:)!






KOMPLEMENT Tároló kieg-el IKEA Kézzel szőtt rekesz; zoknik, alsóneműk tárolására. 2 db egy 100 cm széles fiókos szekrénybe illik.
forrás
Akiknek nincs idejük elválasztó paneleket gyártani, azoknak kínál lehetőséget többek között az Ikea.

3 megjegyzés:

  1. Nekem a tejesdobozból készült tetszik (csipke nélkül persze) és a "mézes"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a tejesdobozos nagy ötlet! A mézes meg praktikus, mert gondolom, lapjára össze lehet csukni ha nincs használatban.

      Törlés
  2. Nagyon szép ötlet a zoknifiók rendszerezésére, ami általában szörnyű rendetlenség. Minden gyönyörűen néz ki.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...