Translate

2012. december 13., csütörtök

A fahulladék és a rajzszögek esete

Figyelem! 
Amennyiben Andrejka erre az oldalra tévednél, kérlek, hogy sürgősen hagyd el, és csak karácsony után kacsázz vissza!

Most, hogy a húgom felbukkanásának lehetőségét kizárhatjuk, beavatok mindenkit a karácsonyi ajándékának a részleteibe, melynek lépései a következők:
1. Hugicám megjegyezte a kádtartóból átszerkesztett fürdőszobai rendszerezőnkre, hogy igen kívánatosnak találná, ha az ő tisztálkodási helyiségükben is rendelkezésére állna egy ilyen típusú szerkezet.
2. Háztartásunkban - ismereteim szerint - nem fellelhető több kádtartó, mely arra enged következtetni, hogy Andrejkának nem lesz ugyanolyan hátkefe tartója mint minékünk. Hasonló viszont még számításba jöhet.
3. Miután a kádtartót kizárhatjuk, körbenéztem hajlékunk tájékán, és egy basszusgitár formára hajazó deszkára bukkantam.(nem oda fogok kilyukadni, hogy felhúroztam, és beálltam egy rockbandába. Bár, valaki keres énekest?).
4.  Az előző projektem (itt olvasható) után a nyakamon maradt 250 db rajzszög. Igen, azt hiszem, hogy hajlamos vagyok a mazochizmusra, mert megint azzal díszítettem. (Mentségemre szóljon, hogy ez sokkal puhább deszka volt mint az előző.)
5. A 3. és 4. pontban szereplőket összeboronáltam, hogy megfeleljen az 1. pont igényeinek.
Ez sült ki belőle:
Most pedig lássuk az elkészítésének a menetét:


Miután a deszkát lefestettem, a száradást követően
indigó papírral rámásoltam a feliratot.Utána következett, hogy rajzszegekkel kiraktam a feliratot,
majd egy autós térképről (Ő szinte minden évben azt kap a cégétől ajándékba karácsonykor) kivágtam a Balaton és környékét hajó formában és felragasztottam.Aztán azt is körberaktam rajzszegekkel. Először kimértem a csillárkampók helyét, melyek a vödröket (Fintorp evőeszköz tartó) tartják.
Majd előfúrtam nekik a lyukat, és végül becsavartam őket. És a végeredmény újra.


És miért Riviéra? Mert nekem a Balaton a Riviéra..... :))

Mindenkinek jó alkotást!6 megjegyzés:

 1. Azta, micsoda ajándék! marha jó ez a fa meg a fém együtt, és mivel én vagyok az első kommentelő, nem kell új jelzőkön agyalnom és megírhatom, szuper lett az egész! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, remélem az illetékes elvtársak is örülni fognak neki. :)

   Törlés
 2. Nekem is a Balaton a Riviéra! Jól néz ki nagyon, és még hasznos is. A családban van házépítés előtt álló pár, azt hiszem, néhány karácsonyi ajándékhoz Nálad fogok inspirálódni. Mondjuk egy fürdőszobai ez meg az tartó esetén :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök neki Ami, hogy tetszik. Csak nyugodtan inspirálódj, és ha valamiben elakadnál, akkor csak szólj, és segítek!

   Törlés
 3. Hogy van a kezed? Múltkor már belejött a szögelésbe?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy, hogy kérdezed! Szerencsére ez most nem készítette ki. Puhább volt a fa, és jóval kevesebb a rajzszeg. :)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...