Translate

2013. január 7., hétfő

Előszobai rendszerezés I.

Januárra az előszobánk rendszerezését és szépítését terveztem be (többek között). Fejben már összeraktam és kiszíneztem a hozzávalókat, a sálak és kesztyűk is kellőképp összegubancolódtak, hogy végre rendbe tegyem őket. Már csak egy vödör festék és 100 méter kötél beszerzése szükséges az akcióhoz. 
Korábban már mutattam ötleteket kis alapterületű előszobákra (itt és itt olvashatók), most pedig jöjjenek azok, melyekre ráhúzhatjuk a tökéletes jelzőt.


Pinned Image
forrás
Csak ránézek erre a képre, és máris jobb kedvem lesz. Egyik kedvenc színem a falon, és rajta a kis drazsékra emlékeztető fogantyúk. 
(Bocsi, egy kis szünet, mert a kamra felé kell vennem az irányt cukorka ügyben. :))
(Visszatértem.)

forrás
Nem kell rögtön bonyolult fogasokban gondolkodnunk. Elég egy szimpla polc a táskáknak, sapkáknak, és az alsó részére rögzített kampók a kabátok számára.



Nekem kicsit túl sok a bézs, de attól függetlenül igen tetszetős.



Ha már valakinek akkora mákja van, hogy egy fedett verandával megtoldhatja a házát, akkor miért ne alakíthatna ki itt egy előszobát?



Itt a nappali egyik sarkában alakította ki a tulajdonos az előszobai részleget. A padot mi más alkothatná mint raklapok halmaza?



Pinned Image
forrás
Ebben az esetben nem egy ötletektől hemzsegő előteret mutatók be. Egyszerűen csak jó ránézni a képre.
Azért ti is érzitek azt a kézzel is tapintható feszültséget, ami a piros gumicsizma és a magassarkú topánka között feszül? :))




Entry4_rect540
forrás
Ennek az előszobafalnak az alapjait konyhai rendszerezők teszik ki. A parafa rész pedig nem csak a szennyeződésektől véd, hanem emlékeztető táblaként is funkcionál. 


Pinned Image
forrás
Zárásként pedig következzék ez a kép, amiről két szó jut eszembe: cuki és Picinykéim. 
Mert speckó ugyanilyen poharaik vannak. A színeken pedig rendszeresen összevesznek. Pontosabban azon, hogy melyikből igyanak éppen. Úgyhogy asszem fogom ezeket a kis műanyag "vödröket", és a következő afférnál felszögelem őket én is a falra. :))


4 megjegyzés:

  1. egyezik az ízlésünk, bár az első képen sokat dob a fehér felirat :D igaz, ez élőben is kivitelezhető... a bézses tényleg olyan, mint egy nagy kocka élesztő:) de az a raklapos, az nagyon kéne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az élesztős hasonlat tetszik! :))) Ahogy ismerlek, neked egy raklapos láda összeállítása nem probléma. Már ha a kellő nagyságú előszoba is meglesz hozzá :)

      Törlés
  2. Már alig várom a Tiédet! Csak nem a csörlős megoldás lesz mégis...? Én is eltöprengtem rajta, nálunk ugyanis már nincs szabad falfelület, a sapkák, sálak pedig nem férnek el a kosarukban. Mert egy gyereknek ugye nem elég semmiből egy, háromnak meg pláne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem a csörlős megoldás lesz, mert már annak se lenne hely nálunk. :) De nagyon örülnék, ha Te megcsinálnád, és ha elkészült, akkor küldenél róla egy képet. Remélem sikerül olcsóbban kötelet szereznem, mert van az az ár, ami fölött már nem érné meg. :(

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...