Translate

2013. január 14., hétfő

Előszobai rendszerezés II.

Tudom én, hogy most valami saját ötlettel kéne előrukkolnom, mert a vendégpapucs tárolási probléma megoldása (itt olvasható) után már tovább kellett volna lépnem (sikerült pénteken olyan képet lőnöm, ami az eredeti helyén mutatja). És esküszöm, hogy dolgozom is valamin az előterünkbe, de még nincs kész. Annyit azért elárulok, hogy egy kamuláda lesz. És most nem kamuzom, mert én nem vagyok egy kamuláda, de ami készül, az az. De tényleg :)))
Szóval addig következzen újabb álom-előszoba válogatás, én meg megyek ügyködni a kamuládán. :)


Darby Entryway Bench




Alternate View



Alternate View


Samantha Entryway Bench
1-4. kép forrása



Pinned Image



Pinned Image
forrás




Pinned Image
forrás

8 megjegyzés:

  1. Azt mondtam hétvégén, hogy a következő lakásba szeretnék dupla fürdőt, és egy mosogatógépet. De ez most kiegészült azzal, hogy elgondolkoztató elrendezésű előszobát is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is van egy listám, hogy miket szeretnék az álomotthonunkba. Nálam is rajta van a dupla fürdővel egyetemben.

      Törlés
    2. 2 napja azon gondolkozom, hogy van egy hasonló fadoboz az anyósomnál. Csak nincs, ami alá betegyem. Na és akkor mi van?! :)

      Törlés
    3. Na igen, nem kötelező betenni valami alá. Nálunk csak praktikus okokból történt, ott történetesen volt még hely. :))

      Törlés
    4. És senki sem esik át rajta. Szóval azért tényleg praktikus is, és mutatós is. :) Egyetlen szekrényünk van, ahol mégis csak elférne. Ez már akkor jutott eszembe, amikor leírtam, hogy nincs hova tenni.

      Alakul a kamuláda? De őszintén! :)

      Törlés
    5. Jelentem, elkészült! Már csak kellő mennyiségű napfény szükséges hozzá, hogy a helyén is le tudjam fényképezni. És holnap már láthatod is. Remélem tetszeni fog. Kicsit izgulok.

      Törlés
  2. midegyiket elfogadnám:) jó lenne, ha nem kamuznál és sürgősen megmutatnád az álládát is !!! :D a vendégpapucstartók aranyosak, jó átmenet a padló és a fehér szekrény között a színekben is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a kamu lenne, hogy kész a álláda. De alakul. Most fejeztem be a festést, de még van vele munka. Remélem szerdára vagy csütörtökre kész lesz.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...