Translate

2013. március 4., hétfő

Vállfák más szerepkörben II.

Bedobom a törölközőt! Mármint azzal a vállfával kapcsolatban, amiből a gyerkőcök törölközőtartója készült (itt olvasható). Ugyanis a mérleg-effektus egy pár hónapja visszatért. A szárítkozásra használt anyagok szó szerint kitépték az akasztók rögzítésére alkalmazott kampókat a falból, majd balra vették az irányt. Aztán jobbra. Jobbra-balra. Balra-jobbra. Persze mielőtt hipnotikus állapotba kerülnék, lecserélhetném egy komolyabb szerkezetre, de nem és nem és nem! Leváltom a vállfát! Az utódo(ka)t már kijelöltem, érkezésük a héten várható (jelenleg szerkesztés alatt).
Addig pedig lássunk egy pár ötletet arra, hogy mit is kezdhetnék a későbbiekben a vállfával (egy korábbi válogatás itt olvasható.) 


Recycle hangers to hold recipe books
forrás
Oké, ez egy csíptetős vállfa, és még csak nem is hasonlít a miénkre. De azért egy remek ötlet arra, hogy a kis munkafelületen legalább a recept ne fogalja a helyet. 


forrás
Ha esetleg a recept olvasásához fényforrásra is szükségünk lenne, akkor azt is kreálhatunk vállfákból. Aztán álcázhatjuk karácsonyi dísznek....


From Trash to Treasure with Organelle Design
forrás
... vagy lámpabúrának. 


Drop Anchors
forrás
És persze maradhat a megszokott ruhatárolós funkciójánál is, csak épp más formátumot öltve:

forrás
kesztyű- ...


IMG_6680.JPG
forrás
....kendő-...


forrás
... vagy nyakkendőtartóként. 


Mindenkinek szép napot, és jó alkotást kívánok!


Ui.: Hamarosan jelentkezem az utódokkal! :))

6 megjegyzés:

  1. :) én is így tartom a sáljaimat, mint a képen a kendőket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ha láttam volna róla képet, akkor most az is itt szerepelne. :)) Hogy állsz a konyhával? Kikerültek már a dobozokból a szekrények?

      Törlés
    2. Köszönöm érdeklődésed, igen, a konyha már kikerült a dobozokból :), egyéb dolgaim ... hát, azok lassan akarnak "kicsomagolódni" ... még dobozlakónak nevezem magam :)

      Törlés
    3. Kedves Dobozlakó! Aztán majd írjál arról is egy bejegyzést, amikor már a doboz-mentes valóságba érkezel! :)

      Törlés
  2. Szia! Most vettem észre, hogy az utolsó megjegyzéseid rejtélyes úton törlődtek a blogomról :( Mivel más nem kezeli, csak én bénázhattam el valamit a válaszadás kapcsán, de szerettem volna jelezni, hogy véletlenül sem szándékos a dolog, és hogy én is olvaslak ám téged :) !!! - és nagyon irigylem, hogy van türelmed ilyen szuper dolgokat létrehozni !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy írtál! Én is észrevettem, hogy törlődtek a megjegyzések, még egy kicsit bánkódtam is miatta. Bár azt gondoltam (reméltem), hogy nem szándékosan tüntetted el. Akkor azt hiszem, hogy az szokta kiírni a rendszer, hogy a megjegyzést a blog adminisztrátora törölte.
      És annak is nagyon örülök, hogy te is olvasol! Kíváncsian várom, hogy mi lesz a falfestmények sorsa. :))

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...