Translate

2013. augusztus 6., kedd

Trófeák a gyerkőcök szobájában

A trófeák látványától mindig is kirázott a hideg. Bármerre mész, követnek a tekintetükkel. És még csak hátat sem lehet nekik fordítani, mert ki tudja... biztos, ami biztos.
A nagymamám szomszédjának 2 méter széles előszobájában van egy 1,5 méter hosszú agancsokkal megáldott szarvasmaradvány. Aki - ha nem vagy elég óvatos - felnyársal. És jelen esetben nem a szemével.

Viszont betörtek a gyerekszobák világába azok a kis cuki anyagból, papírból, fonalból és miegymásból készített trófeák. Na, azok jöhetnek. Bevallom, én is épp dolgozom egyen, de addig is...


Small Faux Taxidermy, Plush Deer Pirate Trophy - Penelope The Pink Deer-Moose Pirate - Spring Sale
forrás

forrás

forrás

Found by Fab: Giraffe Head Multi
forrás


Ha pedig az előbbiek elkészítése nehezebb tevékenységnek tűnt volna, akkor íme egy pár sk, kevésbé gyakorlott kezűeknek ajánlott darab. Haladjunk szépen a bonyolultabbaktól az egyszerűbbek felé. :)


Elkészítése: szedjük össze az összes kacatot, mely háztartásunkban fellelhető, majd állítsunk össze belőle egy lovat. :)


forrás
Amennyiben gyermekünk úgy bánik a játékaival mint más a hímes tojással, akkor a legókkal is kísérletezhetünk. :)Ehhez a csomagolópapírral ékesített szarvashoz angol nyelvű leírás is található az alábbi linken.


faux antlers Trófeák  másképp, barátságosabban
Bot, festék, falap, és voilá kész a szarvas.
Ezeket a trófeákat Alisa készítette, de magyar nyelvű leírás is található róla mintamókusnál


DIY + Paper + Animal + Head
Ha pedig az a szlogenünk, hogy gyártson a gyerek magának trófeát, ha annyira akar, akkor itt mutathatunk neki egy pár ötletet. :)


Mindenkinek szép napot és jó alkotást kívánok!2 megjegyzés:

 1. Nagyon inspiráló! A Lego tuti bejönne a fiúknak ;) Nekem meg a horgolt és varrt példányok! Varrtam már Tilda-rénszarvast, az is trófeaként lóg a falon ;)
  Köszi a sok-sok ötletet!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondoltam, hogy te képes vagy akár varrni is ilyen gyönyörűségeket. Nálam csak az utolsó példányok elkészítése jöhetne szóba. :)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...