Translate

2012. augusztus 27., hétfő

Csináld magad szervírozótálak

Őszintén szólva ehhez a bejegyzéshez nem kellett órákon keresztül képeket vadásznom a neten. Ugyanis akkora sebességgel rohantak felém a szervírozótálak, hogy csak úgy porzottak a hátuk mögött elhagyott sütimorzsák. Bátran kijelenthetjük, hogy a csináld magad ékszertartók mellett ők a másik number one a piacon. Ezen nincs is mit csodálkozni, mert a legtöbb háztartásban fellelhetők hozzá az anyagok: tányér, pohár vagy gyertyatartó esetleg bot és ragasztó. Aztán már csak azt kell eldönteni, hogy a hozzávalókat meghagyjuk eredeti színűkben pompázni, vagy egységessé tesszük festékspray segítségével. Ennyi!
Úgyhogy tisztelt hölgyeim, asszonyok és leányok (ha esetleg hímnemű egyedek is az oldalamra tévednének, akkor Tisztelt Uraim!) tessék alkotni!
 Inspirációnak egy pár lehetőséget szervíroznék, amelyek alább megtekinthetők. Ha valamelyikük elnyerné tetszéseteket, akkor a képek alatti forrás feliratra kattintva képes leírást is találtok az alkotók honlapján. 


forrás




square pedestal stand
forrás

forrás

Twig serving platter
forrás

forrás

forrás


forrás
cg pink orange dessert stands
forrás


forrás

forrás



stands at reception
forrás

Ui.: Megsúgom, én is készítettem egyet, amit a héten meg is mutatok. Persze nekem pont egy macerásabb változatot kellett kitalálnom :)

2 megjegyzés:

  1. a faágas tetszik a legjobban, meg is fogom csinálni. kiváncsi vagyok a verziódra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nekem is nagyon tetszik, bár én a felső faágat kicsit rövidebbre hagytam volna. Holnap remélem fel tudom rakni a saját verziómat is.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...