Translate

2012. november 22., csütörtök

Tárolás az étkezőben

Hamarosan központi szerepet kap az étkező, vagy legalábbis az asztal és környéke. Ami nem csak a finomabbnál finomabb fogásokat, de a tálalást megelőző rendrakást is magával vonzza. Én már szemezek vele egy ideje, és ha minden igaz, akkor ma a randevúig is eljutunk (portörlővel a kezemben). Tehát előre láthatólag a holnapi nap során bemutatom a tálalónk tisztaságtól ragyogó arcát.
De addig is egy pár kép az inspiráció jegyében:


forrás
Mi mással kezdhetnék mint az egyik kedvenc házam étkezőjével. Egyébként övék az a csodálatos terasz is, ami inspirálta az étkezőnk csíkos falát. 


forrás
Gyönyörű tálalót kreálhatunk OSB lapból és vászonból. Az elkészítését a forrás gombra kattintva megszemlélhetitek. Dining Room Linen Storage
forrás
Ha a létránknak nem találunk helyet, semmi probléma, az étkezőnkben tökéles abrosztároló válhat belőle. 


Bookcase Buffet
forrás
Az expedit polcok segítségével látványos és pénztárcakímélő megoldást érhetünk el. 


dining room storage...do you like this Josh?
forrás
Stílusosan bortartó rekeszekből tálalószekrény (?). Igen, ebben nem vagyok biztos, mert hát láthatunk ott tányérokat, kancsókat, de amellett egy rakat könyv és sámfa is fellelhető. Na szóval egy univerzális polcrendszerrel van dolgunk :)


Dining Room Curtain Ideas & Dining Tables With Storage | Pottery Barn
forrás
Ha nincs helyünk tálaló számára, akkor se essünk pánikba. Ugyanis az asztal alatt nem csak a lábunk fér el, hanem kosarakban minden, ami az étkezéshez kellhet. Azért kisgyerekes családoknak nem ajánlom ezt a módszert. :)


forrás
Ha táblafestékkel befestjük a komódunk előlapját (mint ahogy én tettem a gyerekszobában), akkor a párunk sem keveredik bele a terítésnél, hogy épp melyik fiókba nyúljon.


Sideboard Storage
forrás
Olcsóbb hozzávalókból stílusos étkező. Minden a kiegészítőkön múlik. Itt például a lábak viszik a pálmát.


forrásHolnap pedig megmutatom a mi tálalószekrényünket. Várok mindenkit szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...