Translate

2013. május 29., szerda

Ingyenes vintage plakátok


circus, classic posters, free download, graphic design, retro prints, vintage, vintage posters, The Adam Forepaugh & Sells Brothers, America's Greatest Shows Consolidated - Vintage Circus Poster
Csak tessék, csak tessék! Csak folyton, csak folyvást! Hölgyeim és uraim a mai (és egyéb) napi attrakciónk: ingyenes plakátok letöltése. Csak tessék, csak tessék! Csak folyton, csak folyvást! Vannak itt kérem egzotikus, még soha nem látott állatok!


Különleges ételek és italok!

printables, classic posters, free download, graphic design, retro prints, travel, travel posters, vintage, vintage posters, Cunard Line, To All Parts of the World - Vintage Travel Poster
Utazás a Föld körül, miközben egy tapodtat sem mozdulunk! Csak tessék, csak tessék! Csak folyton, csak folyvást!

printables, classic posters, free download, graphic design, movies, retro prints, theater, vintage, vintage posters, western, Black Arrow - Vintage Western Cowboy Movie Poster
Egy pillanat alatt a Vadnyugaton érezhetjük magunkat, ahol cowboyok és indiánok vágtatnak paripáikon, és a fejünk felett golyók röpködnek. Csak tessék, csak tessék! Csak folyton, csak folyvást!


classic posters, free download, graphic design, movies, retro prints, theater, vintage, vintage posters, horror movie, Dracula, by Carl Laemmle - Vintage Horror Movie Poster

Nálunk személyesen találkozhatnak Drakula grófjával, rémisztő szörnyetegekkel, más bolygókról érkező idegen lényekkel! Csak tessék, csak tessék! Csak folyton, csak folyvást! Ingyenes plakátok letöltése a Free vintage posters oldalon!


Én már megtettem egy pár évvel ezelőtt. No és ha nem túl sürgős, hogy gyönyörködhessünk benne, akkor érdemes kivárni a DM vagy Rossmann akcióját a poszter rendelést illetően. Én 2000 Ft-ot fizettem (50%-os akció keretében) a két plakátért együttvéve. Ugye, hogy megérte?
Persze egy eredeti jobb lenne, de az számomra megfizethetetlen.  


Mindenkinek szép napot, és jó alkotást kívánok!

8 megjegyzés:

  1. Szép jó reggelt!
    Hú hat ez nagyon szuper!!!! Szeretem! Köszi :)
    Te miket találsz folyton folyvást ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is szép jó reggelt! :) Még pár éve, amikor kerestem, akkor mindenhol kutattam egy ilyen oldalt (végül találtam, de az már eltűnt egy számítógép újraélesztésnek "köszönhetően" a kedvencek közül). Erre pedig teljesen véletlenül bukkantam. Bár lehet, hogy a gyerkőcökhöz is kellene nyomtatni valamit. :))

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Örülök, hogy még egy vintage plakát-rajongóra bukkantam! :)

      Törlés
  3. Ez most nagyon jól jött! Igaz nem azok, amiket beszúrtál, de a honlapon... köszi!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért, mi bajod Drakulával? Olyan jól mutat a képen hazánk Ámerikába szakadt híressége, Lugosi Béla! :DD Tényleg nagyon jók vannak az eredeti oldalon. Ezeket csak a szöveghez választottam. :)

      Törlés
  4. CUNARD line :) tetszik (itt dolgoztam)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...