Translate

2012. április 11., szerda

Mi van, ha robban? Avagy a mikró tisztítása


Gondoltam, hogy megpróbálok írni valami humoros bejegyzést "Mit ne tegyünk a mikróba?" címmel, aztán eszembe jutott az a világot bejárt amerikai macskás-story. Onnan pedig egyenes út vezetett ehhez a videóhoz, és rájöttem, hogy ennyi bőven elég ;)



Kedves Zsíros László Róbert a Szertárból! Köszi a bemutatót :)! Cserébe elárulom, hogy hogyan tisztítsd ki a mikrót ezután a kísérlet (és egyéb robbantásos ételmelegítés) után:
Egy pohár vízbe tegyél fél deci ecetet (vagy egy fél citrom levét), és melegítsd 3-5 percig. Végül - miután kivetted a pohár vizet - ronggyal töröld át a mikró falára kicsapódott párát, amivel a kosz is távozik.
Jó suvickolást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...