Translate

2012. szeptember 5., szerda

Táblafesték, te még mindig csodás!

Igen, tudom, tegnap már volt róla szó, de egyszerűen nem tudok betelni vele. Véleményem szerint bármit fel lehet vele dobni. Sőt én fel is dobtam, úgyhogy még mindig nincs vége ennek a táblafestékes őrületnek, mert a héten azokból is mutatok egy párat (pont egy párat :D)
De addig is lássuk az alább következőket:

Rögtön egy esküvői képpel kezdeném, mert hétvégén én is részt vettem egy kedves barátnőmén. 
Javasolt csak fehér kréta használata, így a menyasszony ruhájának alján kevésbé lesz feltűnő miután végigvonul rajta :)


Univerzális darabot figyelhetünk meg: nemcsak a szalvétánkat őrzi, de még a helyünket is megmutatja az asztalnál. 


Minek nekünk GPS, ha van egy falunk, amelyen tökéletes megtervezhetjük, hogy hogyan jutunk el A pontból B-be miközben érintjük C és D települést is?
Amennyiben terítékünket szintén krétával rajzoljuk meg, javaslom, hogy az evőeszközök és a tányérok valódiak legyenek. Természetesen akinek a varázsceruza a birtokában van, nem kell ügyelnie ezekre a részletekre.Stílusos rendszerezőt készíthetünk egy régi ajtó és táblafesték segítségével.
Van egy gyanúm, hogy egy réteg mágnesfesték is meghúzódik a mázolmány alatt.Amennyiben a televíziókészülék látványa nem nyújt kellő örömet nekünk, fessük mögötte feketére a falat, hogy kevésbé legyen feltűnő. Ha a műsorral sem vagyunk elégedettek, bámulhatjuk a saját kezünkkel "rakott" kandallótüzet.És ha már a tűzrakásnál tartunk itt van hozzá a gyufa, mely életre kelti.Valakinek kölcsönadtam az ARGUS CZ típusú fényképezőgépem.
A manóba! Azt is fel kellett volna írnom, hogy kinek.Ez itt a ráadás! Most, hogy lassan közeledik a tök-szezon, nem kell a díszítés miatt aggódnunk. Elő a festéket és a krétát, és a probléma már meg is oldódott.Köszönettel tartozom Anna Roth elhivatottságáért, aki a képeket egy csokorba gyűjtötte az alábbi oldalon:

6 megjegyzés:

 1. XD még a könnyem is kicsordult a nevetéstől :D,főleg a kényszeres fényképező gyűjtőnél :D.Jó tippet adtál arra,hogy lehet alacsony költségvetésből kandallónál piheni :D.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Sőt, ha akarod, pálmafákat is rajzolhatsz tevékkel magad köré. Olcsó nyaralás! :)

   Törlés
  2. XD vagy simán egy táblával mászkálnék,amire rárajzolnék egy limuzint :D

   Törlés
  3. Basszus, de kéne az a varázsceruza is! :D

   Törlés
 2. Nagyon jó az esküvöi "tábla", meg a konyhai, meg mindegyik :D! Nálunk a konyhaajtó konyha felöli oldalát festettem le táblafestékkel 3 évvel ezelött - mind a mai napig szeretik a gyerekek! Adtál pár jó ötletet! Köszi!!!
  Az a macsek komolyan is veszi a kandallót :-D! Òriási!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálunk meg a kamraajtó és a bejárati ajtó van lefestve.
   És még a macskákra mondják, hogy okos állatok! Egy sima rajzzal átverhetők! :))

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...