Translate

2012. május 30., szerda

Hogyan kerül a gyufa a mellékhelyiségbe?


forrás

Látom lelki szemeimmel, ahogy kis gyufásskatulyánk tapsvihar közepette fellibben a színpadra, majd zsebkendőjét morzsolgatva a meghatottságtól, a következőket rebegi bele a mikrofonjába:
"Köszönöm, köszönöm, köszönöm, hogy egy új szerepkörben is megcsillogtathatom tehetségemet! Szeretnék először is köszönetet mondani azoknak az embereknek, akik világra jövetelemben segédkeztek. Közöttük is a szívemnek legkedvesebb Irinyi János, az a magyar feltaláló, aki zajtalan és robbanásmentes változatomat hozta létre. Igen, egyesek szerint a kezdetekben kissé robbanékony természetem volt, és hát a szagom is hagyott maga után némi kívánnivalót. Na de ez már a múlté. Az 1820-as évektől kezdve lelkesen segédkezem asszonyoknak a sütés-főzésben, gyerekeknek logikai talányok feladásában, áramszünet esetén a világításban, és még sorolhatnám. És természetesen arról sem feledkezhetünk meg, hogy egyszer még egy mese "főszereplőjévé" is váltam Andersen jóvoltából. Ezek után biztos úgy érzik egy páran, hogy legújabb tevékenységem egy kissé alantas munkának számít, de nem én! Örülök, hogy egy új képességemet is megvillanthatom: mostantól WC-illatosítóként is funkcionálok! Na jó, az az "illatosítás" túlzásnak tűnik, viszont a szagok nagy részétől búcsút mondhatnak általam. Köszönöm még egyszer!"
Majd újabb tapsvihar közepette levonul a színpadról, és bemegy egyenesen a mellékhelyiségbe. Nálunk legalábbis ez történt :)!

6 megjegyzés:

  1. Best chauffeur service in Victoira
    Silver Executive Cab is a Chauffeur Cars company in Melbourne specifically company targets Melbourne Airport transfers, Corporate transfers, Regular Pick-ups, Wedding Hire Cars & private hire cars. It is an essay way to contact at Silver Executive Cab & you will get proper feedback or support by our technical executives. So Don't waste your time call or Book online your luxury car in competitive rates .

    VálaszTörlés


  2. Webaxis
    Looking Web Design Canada services? If yes then let your search come to an end with us. Web Axis has been offering a range of web solution services to businesses of all types and sizes

    VálaszTörlés
  3. Realtorpiyush
    Realtor Piyush is a one of the best real estate realtor in brampton. We have more than 10+ years of experience in this field. We are specializes in buying, selling, leasing and investing in properties of Brampton. We also cover wide area of field Mississauga and around many places.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...