Translate

2012. május 3., csütörtök

Iciri piciri helyecske

Hajaj, hol volt, hol nem....Volt egyszer egy iciri piciri házacska, abban lakott egy iciri piciri asszonyka. Volt neki egy iciri piciri konyhája, abban volt egy iciri piciri kihasználatlan helyecske. Gondolta az iciri piciri asszonyka, felfúrat oda az "iciri piciri" (ezt már tényleg idézőjelbe kell tenni :o)) férjével két iciri piciri polcocskát. Felkerült a két iciri piciri polcocska, s reá sok iciri piciri vágódeszka s még több iciri piciri tányéralátét. Nagyon örvendett az iciri piciri asszonyka, hogy végre az iciri piciri munkapultján iciri picirivel több helyecske van. El is kiáltotta magát: "Hej, hej helyecske!", s ezzel vége is lett az iciri piciri mesének.
Bárminemű egyezés Móricz Zsigmond Iciri piciri művével nem a véletlen műve. :)


Itt a sok "iciri piciri" vágódeszka és tányéralátét.
Nem is gondolná az ember, hogy mennyi helyet képesek elfoglalni.

Az iciri piciri helyecske a két polc számára.



A bűnös gázcső, aki miatt nem a fal mellett kezdődik a konyhaszekrény.

Az iciri piciri polcocskák megpakolva:)


2 megjegyzés:

  1. Ilyesmi nekem is van a hűtő mellett, mert úgy alakult, hogy a kamrában sikerült neki helyet találni tavaly nyáron, ahol lábakon álló polcrendszert kellett kicsit átalakítani, hogy beférjen. A polcrendszer lábai tartják az "iciri piciri polcocskák" egyik oldalát, a falra fúrtam fel a tartók másik felét ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi vettünk L tartókat rögzítés végett, de azok felfúrása még várat magára. De valami csodával határos módon mindkettő a helyén maradt. Lehet, hogy ebben a sarokban nem működik a gravitáció? :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...