Translate

2012. május 26., szombat

Mit tegyünk, ha nincs előszobánk?

A héten megkaptam az első hivatalos olvasói levelemet, melyben tanácsot kérnek tőlem. Annyira jó kimondani és leírni: olvasói levél! Megígérem, most említem utoljára, hogy olvasói levél: szóval olvasói levél :). És hogyha már annyiszor felvetettem ebben  a két sorban, hogy olvasó levél (tényleg ez volt az utolsó), akkor ideje azt is bevallanom, hogy igazából "csak" megjegyzés volt. Na de kérem, mi emberek egy megjegyzést mivégre degradálunk egy levélhez képest! Ezért én egy szintre helyeztem a kettőt, és ezzel a téma le is van zárva. :)
Persze a kérdés feltevőjét is meg kell említenem, akinek lelkes olvasója vagyok: Ő Laura, aki sublótja fiókjából számtalan gyönyörű dolgot varázsol elő. Na jó, igazából nem folytat semmilyen bűbáj tevékenységet, "csak" varr, barkácsol, fest, csiszol, átalakít, megszépít, újragondol. Bár amilyen profi szinten végzi, lehet, hogy mégiscsak valami boszorkányság folyik a háttérben?!
A fent megnevezett hölgyemény pedig a következő problémába ütközött: egy olyan albérlet adatott meg számukra, ahová anno az építész nem adatott előszobát! Jó mi?! Akkor most mit kezdjenek azokkal a fránya cipőkkel? Mutatok egy pár ötletet:
  


want-need-35
forrás
Ez az abszolút kedvenc! Olyannyira, hogy tovább is gondoltam: hogy a fal ne nézzen ki egy idő után úgy mint a föld, ezért én lefestett, lábnyomokkal díszített deszkákra erősíteném a gumikat.



Pinned Image
forrás
Aki nincs híján magassarkú topánkáknak, akár fali dekorációt is készíthet belőlük holkerlécek segítségével.

 

Hang High Heels on a Kitchen Rod
forrás

Még egyszerűbb megvalósítani az előbbi tárolási módot ikeás Bygel sínekkel.



forrás
Ha kisebb gyerkőcök vannak otthonunkban, akkor nem árt a szutykos cipőket feljebb helyezni. Ilyen emeletes polcokkal meg is lehet oldani ezt a problémát, de azért nem árt a cipők alá tálcát helyezni a lecsöpögő sár végett. Mondjuk egy ilyet is készíthetünk.




forrás

Ha már polcokról beszélünk... Itt egy tányértartó vagy könyvtartó polcot gondoltak újra.



Pinned Image
forrás
Ha a cipőinket beékeljük két léc közé, akkor még sok faanyagra sincs szükségünk. A forrásra kattintva az elkészítését is megnézhetjük.



Build a Shoe Organizer
forrás
Itt szintén az előbbi eljárás szerint vannak a lábbelik tárolva. Ennek elkészítését a "forrás" linkre kattintva meg is tekinthetjük.



forrás

Ha nincs kedvünk barkácsolni, akkor szerezzünk egy raklapot, melynek népszerűsége a lakberendezés világában töretlen. 




forrás

Gumicsizmák tárolása falon. Hát... amennyiben közvetlen használat után tesszük a helyükre, akkor az alsó sorban találhatók tulajdonosai ne csodálkozzanak azon, ha a következő alkalommal vizes lesz a zoknijuk :).




Pinned Image
forrás

Itt PVC-csövekből készítettek cipőtárolót. Ez akár üres festékes dobozokkal is megvalósítható. Elszórtan felfúrva a falra, ahol épp van hely.



forrás
Ha a falainkat már beborítottuk cipellőinkkel, akkor jöjjenek az ajtók!


forrás
Átlátszó tároló, hogy tudjuk mi hol van!


forrás



Pinned Image
forrás



Pinned Image
Ez a ráadás arra az esetre, ha lenne egy nagy termetű mókusunk, aki netalántán kölcsönadná cipőink számára a "kerekét". :)


8 megjegyzés:

  1. A cipőtárolás nálunk is sok gondot okoz. Főleg télen, amikor "latyakszezon" van:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem találtál közte egy pár megvalósítható ötletet! Bár szerencsére a latyak most nem fenyeget minket. :)

      Törlés
  2. Azta Kucorgó, hihetetlen jó ötletek. Kedvencem a pvc csöves (abszolút megvalósítható nálunk), valamint a beékelős. De jó, azt hiszem megoldódott a problémánk, ami a cipőket illeti. Köszi, köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, azok nekem is kedvenceim. Bár a number one még mindig az a gumis cipőtároló :) Írok még egy bejegyzést majd egyéb előszobai tárolásról.

      Törlés



  3. ABC mobile institute of technology is the leading laptop and mobile repairing institute in delhi.we also provide you knowledge of led LCD tv repairing.we also in ensuring your job. we give you 100% job assessment.








    tv repairing course
    tv repairing course
    tv repairing course

    VálaszTörlés
  4. we are the best rental service in Delhi please contact us for laptop and projector rental service in NCR.


    laptop on rent in delhi
    projector on rent in delhi
    led tv repairing course

    VálaszTörlés
  5. thank you for share helpful content with us.
    Branded Laptops on Rent

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...