Translate

2012. május 29., kedd

Mit tegyünk, ha nincs előszobánk II.?

Az  előző bejegyzésemben mutattam egy pár cipőtárolási megoldást arra a problémára, ha előszoba helyett csupán egy szűkös folyosó adatott meg számunkra. Korábban pedig a kabáttárolás rejtelmeibe nyerhettünk rövid bepillantást. Most pedig következzenek azok a tárgyak, melyeknek az esetek többségében szintén az előtér ad otthont.


forrás
Igen, ezek tényleg cipők, de ők kimaradtak az előzőekből. Szóval itt láthatunk egy ikeás kabáttartót, mely a padlóhoz közelebb került mint a plafonhoz. Hát akkor rakjunk rá lábbelit :)




Photobucket
forrás
Ki mondta, hogy csak a kabátokat lehet vállfára akasztani? A forrás gombra kattintva a topánkák tulajdonosa képről képre bemutatja, miként lehet ezen tárolókat elkészíteni.




Pinned Image
forrás
És hogyha már így közbejöttek a vállfák, akkor még egy ötlet: ha még annyi helyünk sincs, hogy a kabátokat a falra akasszuk, akkor ez egy tökéletes megoldás lehet. Így sokkal jobban hozzásimul a falhoz a dzsekink mintha fogason lógna.



Pinned Image
forrás
Ha kifestettük az előszobát, akkor a festékes dobozunkat gondosan mossuk ki, majd erősítsük a falra. Kesztyű, sál, napszemüveg, vagy akár levelek, csekkek számára is ideális helynek tűnik.



előszoba lakberendezése
forrás
Ha épp nincs üres festékes dobozunk, akkor szerezzünk be egy pár kartoncsövet.


Pinned Image
forrás
Na jó, ezekbe valószínűleg a kötött téli sálam csak darabolva férne be, de azt kivéve elnyeli a kulcsokat, napszemüveget, mobilt, leveleket, pénztárcákat, és egyéb kisebb dolgot, melyet indulás előtt visz magával az ember. És most jön a legjobb: ezek levágott fenekű műanyag műzlistálkákból lettek kialakítva. Egy kis fehér festék, piros számok a tárolók mellett, és voilá, készen van a dizájnos előszobánk!


forrás
Ha annyira szűkös a hely, hogy egy esernyőtartót sem tudunk elhelyezni a padlón, akkor fektessük fel esernyőnket két bútorgombra a falon :).


 Itt szintén egy szűkösebb folyosón kellett tárolókat kialakítani. Minden családtagnak van egy zsákja és akasztója. A tulajdonosok biztosra mentek, hogy ne keveredjenek össze a gyerekek dolgai: legfelül egy fénykép, alatta egy kezdőbetű jelzi, hogy melyik tároló kié.

Szintén megvan mindenkinek a saját, névvel ellátott zsákja a nevével ellátva. Alatta  a teendők listája.

 

Initial baskets and child
forrás
 Itt csak a kezdőbetűk jelzik, hogy melyik kié:)



forrás
Tudom, ez egy gyerekszoba, de ez az abszolút kedvenc. Olyannyira, hogy az előszobánkban meg is akartam valósítani. A terv azonban egy apró hibába ütközött: a nyitott szekrényajtónk útját állta volna a kosaraknak. Ha nagyobb belmagasságú lakásunk lenne, akkor tutira ilyen plafonról lelógó kosarakban tárolnánk a sálainkat, kesztyűinket és még ki tudja mit :)



  

9 megjegyzés:

  1. Jaj, de jó volt! A csörlős kosarakon akkorát nevettem :D ezekből az ötletekből most azonnal szeretném az összeset, annyira jók.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de örülök, hogy tetszenek! Elvégre főként néked válogattam :). Az a csörlős tényleg király, és én halál komolyan meg akartam csinálni, dehát az említett okok miatt nem jött össze.

      Törlés
  2. Best Web design service company in Brampton
    Best Website development service company in Toronto
    Web Axis is a name that you can rely upon when looking for web design Canada Company. We understand the growing significance of the World Wide Web and equally the importance of having websites.

    VálaszTörlés
  3. Mortgage Broker in Brampton
    Mortgage Broker in GTA Toronto
    We work with Canada's premium financial institutions to offer you the best mortgages in the market and the lowest interest rates. Names such as Royal Bank, Scotia Bank, Bank of Montreal, TD Canada Trust, CIBC, National Bank, and more, guarantee the best service and highest savings for you.

    VálaszTörlés
  4. Best Chauffeur cab service in Melbourne
    Silver Executive Cab is a Chauffeur Cars company in Melbourne specifically company targets Melbourne Airport transfers, Corporate transfers, Regular Pick-ups, Wedding Hire Cars & private hire cars. It is an essay way to contact at Silver Executive Cab & you will get proper feedback or support by our technical executives. So Don't waste your time call or Book online your luxury car in competitive rates

    VálaszTörlés
  5. Travel tours to india
    Come and see India with us where you will be able to align your mind, body and soul into one whole world.

    VálaszTörlés
  6. Travels In india
    Come and see India with us where you will be able to align your mind, body and soul into one whole world.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...